Niet alleen dineren is mogelijk in beide restaurants. Ook kunt u bij ons terecht voor feesten en partijen varieërend van 20 tot 150 personen. Hierbij is in samenspraak met u veel mogelijk. Het maken van een offerte op maat vraagt tijd en zorg. Graag maken we met u een afspraak om al uw wensen te bespreken, zodat we u een een passend voorstel kunnen doen.

Restaurant D’Moriaan

In het voorste gedeelte van het pand treft u Restaurant d’Moriaan aan. Waar u kunt genieten van een intiem diner voor twee of een gastronomisch menu met vrienden en familie. Om de kwaliteit van de gerechten te kunnen waarborgen serveren we vanaf zes personen één menu per tafel. Natuurlijk kan er met speciale dieetwensen altijd rekening gehouden worden. We bieden hier plek aan 52 personen in de nostalgische sfeer van de oude herberg.

Brasserie Radboud

Naast d’Moriaan is Brasserie Radboud gesitueerd. In de brasserie serveren we toegankelijke gerechten voor een breed publiek. Er is een ruime keuze uit de gevarieerde menukaart. Voor gezelschappen vanaf 12 personen adviseren wij om te kiezen voor één menu per tafel. In overleg met u stellen we graag een menu samen. De uitstraling van de brasserie is modern en fris maar door het gebruik van veel hout en warme tinten voelt het geheel toch huiselijk en warm aan.

Meer info

We hebben enkele prijsvoorbeelden van arrangementen voor partijen, vergaderingen en diner mogelijkheden. Dit is een momentopname. Graag bespreken we met u uw wensen op maat. Uiteraard werken we met verse en seizoens gebonden produkten, onze menu’s wisselen daardoor regelmatig.

Download hier de PDF met prijsvoorbeelden en de bovenstaande informatie.