Muziek programma

Dit jaar met een andere formule. Bezoek aan een concert kost € 19,95 per persoon. Bij reserveren 10 dagen voor aanvang kost het € 17,50 p.p.

In aansluiting op het concert heeft De Moriaan voor die dag een speciaal muziekmenu van drie gangen voor € 27,50. Inlopen kan vanaf 15.00 uur, het concert start om 15.30 uur. Hieronder vind u een overzicht van de concerten.

Lollo Meier Quartet

Het eerste concert is van Lollo Meier, dit was een succes bij Radboud in het voorjaar van 2019 en komt terug naar onze zaal.

Lollo Meier groeide op in een elite-familie van zigeunermuzikanten en zijn stijl is geïnspireerd op de muziek van Django Reinhardt en is zowel traditioneel, melodieus, gevoelig als opgewekt. Hij componeert veel nieuw materiaal in deze gypsy jazz stijl met een verfrissende authentieke Djangosmaak.

Bij de Moriaan op 20 oktober, in Radboud
U kunt kaarten kopen bij d’Moriaan of hier online.

Marcel de Groot

Marcel de Groot was bij geboorte al beroemd omdat hij de zoon is van Boudewijn de Groot, toch heeft hij zelf naam gemaakt als singer-songwriter en treedt al met eigen bands op sinds 1993.

Kom hem vooral horen bij D’Moriaan en laat je meevoeren door zijn gedichten begeleid met muziek.

Bij de Moriaan op 17 november, in Radboud
U kunt kaarten kopen bij d’Moriaan of hier online.

Britta Maria & Maurits Fondse

Britta Maria & Maurits Fondse zetten een voorstelling neer waar het Nederlandse lied en de Franse chanson elkaar ontmoeten. Het is dus een programma waar Franse namen als Aznavour, Piaf en Brel en de Nederlandse Toon Hermans, Herman van Veen en Ramses Shaffy voorbij komen. Omdat niet iedereen de Franse taal machtig is wordt er tussendoor ook uitleg gegeven om het nog meer te laten spreken.

Bij de Moriaan op 15 december, in Radboud
U kunt kaarten kopen bij d’Moriaan of hier online.

Helen Botman & Peter van Vleuten

Eigenlijk heeft dit stel geen introductie nodig, ze zijn haast onze huisband te noemen. Ze komen bij ons hun programma Love Letters bij ons spelen. Van Helen haar website;

Met hun nieuwe programma ‘Love Letters’ brengen singer-songwriters Helen Botman en Peter van Vleuten een ode aan de liefde. Via songs, verhalen, beroemde liefdesbrieven en anekdotes laten ze de liefde stralen – in al haar grootsheid, maar ook haar grilligheid. Romantiek, ontroering, onthutsing en humor, het komt allemaal voorbij. Het zuur en het zoet, de zin én de waanzin van de liefde…

Bij de Moriaan op 19 januari, in Radboud
U kunt kaarten kopen bij d’Moriaan of hier online.

Specs Hildebrand

Theo van Scherpenseel staat beter bekend als Specs Hildebrand en hij komt naar Warmenhuizen om country rock met een flinke scheut Rythm & Blues te spelen.

Intussen heeft hij zijn 14e album uitgebracht en in 2019 speelde hij twee shows. Delen er van zal hij in onze zaal in Radboud laten horen.

Bij de Moriaan op 16 februari, in Radboud
U kunt kaarten kopen bij d’Moriaan of hier online.

Micheline van Hautem & Erwin van Ligten

Al elf jaar lang vormen de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem en topgitarist Erwin van Ligten een geweldig muzikaal paar. Ze gaan naar de kern van een lied en dagen elkaar uit. Dat deden ze al met Jacques Brel, nu doen ze het met Ramses Shaffy. Mogelijk gaan ze zelfs Brass opzoeken.

Het repertoire van Nederlands en Vlaamse kleurrijke chansonniers worden in een vrouwelijk jasje gestoken.

Bij de Moriaan op 15 maart, in Radboud
U kunt kaarten kopen bij d’Moriaan of hier online.

Robert Jan Stips

Robert Jan Stips kent u wellicht nog van de Nits, maar ook na de band heeft hij in veel andere projecten gespeeld en geniet van een succesvolle solo carrière. Na optredens in het Paard in Den Haag en een documentaire in het uur van de Wolf komt hij nu bij de Moriaan zijn muziek laten horen.

Bij de Moriaan op 19 april, in Radboud
U kunt kaarten kopen bij d’Moriaan of hier online.